"Jsem s Tebou"

"Jsem s Tebou"

Anotace: je to zákon schválnosti..většinou když potřebujem podpořit nikdo není nablízku...

„Jsem s Tebou“
slyším častokrát.
„Já Tě podpořím“
ale je to tak?

Když ta chvíle přijde,
opora často schází,
když bolest vyvstane,
když smutek přichází.

Ten druhý neslyší
volání o pomoc.
Není Ti nablízku
ať je den či noc.

Když chlad citíš ze slov.
Napíšeš: „Já jdu radči spát“.
A srazí Tě na kolena,když zazní:
„Tak dobrou noc mám Tě rád“.

Ta odpověď je klíč do říše beznaděje.
Tak smutek propuká naplno.
Ač slova slibu zněla přenádherně.
Pohár bolesti piji sama až na dno.
Autor Adeleide Gregory, 20.11.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí