Vždyť jsem vaše dcera

Vždyť jsem vaše dcera

Anotace: Přestaňte!! prosím...

Mami
Tak,už přestaň pít
Vždyť chci jen normálně žít
Prosím…

Tati
Tak,už nekřič
Vždyť já se bojím
Už zase v dešti sama stojím

Sklenička za skleničkou v tobě mizí,
a já zase sama doma.
Proč jsme ti,tak cizí?
No tak mami,vždyť jsem Tvoje dcera.

Rány co dostávám,
Jsem pro Tebe,jen kus těla.
Slzy před tebou schovávám,
No tak tati,vždyť jsem Tvoje dcera.

V pokoji zavřená,
se strachem co dělá mi společnost.
Skutečnost,která je nemněná,
Vždyť chci jen maličkost.

Bolí to
Já Vás prosím
Přestaňte
Autor llucinka886, 22.11.2007
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Ayla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... se sklenkou v ruce si čtu tyhle řádky...nevěřím na štěstí snad na pohádky...

22.11.2007 19:18:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí