Nemělas

Nemělas

Anotace: ...mě ráda, ale já to poznala teprve teď. Kamarádka mě takhle trápila poměrně dost dlouho. Nutno říct, že já ji nejspíš taky. Ta puberta je prostě blbá věc.

Dívám se na tebe
sedíš tu vedle mě a mlčíš. 
Moje duše se cítí

jako poupě rozkvetlé do mrazu.
 
Všichni kolem mě se smějí,
smějí se nám?? 

Smějí se mě! 

Protože jsem sama, bez tebe,
přes svátky jen já nemám s kým být.
Protože ty jsi lhostejná,

jsi chladná jako jinovatka,
co skrývá pod sebou květiny…? 

Ty neroztaješ,
sluneční paprsky
se snaží marně,
jako se snažím já.

Je těžké mít tě ráda 
a lehké nenávidět,
ty ledová královno bez citů…
Prý nelidská…
Jen moc chladná a uzavřená.
Je mi jako bych stála na poušti,
bez kapky vody…

Je mi zle, protože ty jsi tady,
a protože jsem myš,
co se nestihla skrýt před mrazem…

Autor genca, 23.11.2007
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabi, Tea17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo je to smutný,když má člověk takovou kamarádku.Jeden čas sem na tom byla podobně...

24.11.2007 22:44:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí