Krvavé moře

Krvavé moře

Anotace: Procházíme se ulicí bez domů, posloucháme písničku bez konce. Psáno zlým perem krkavčím.

Sklenice vína dávno už dopitá,
rozbitá na střepy, celá z perleti...

Krvavé stopy jistě od sklenky,
táhnou se k jezeru poseté krví.

Anděl se zklání nad stopami z krve,
žadoní o milost, sám a jen sám sebe.

Ztrhané nohy má do krve,
táhne láhev vína, že potěší své srdce.

Křídla má od krve, černé šaty rozdřené,
závistí zarmoucen, padne k zemi rozdrcen...

Po jezreru ani slechu, jen v dálce vidět horizont...
Jen Krvavé moře zbylo pro nevěstu.
A pro anděla jenom on.
Autor Němá, 23.11.2007
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí