Co oči nevidí,...

Co oči nevidí,...

Anotace: to co tak strašně nemáš rád, to čeho se tak strašně u mě bojíš ...

Kapička krve
na papír dopadla
tak jako inkoust
umělcův na papíře
zářezy do kůže
čerstvé a krvavé
bolestné splynutí
a slza v oku

Kapička krve
stéká po dlani
jizva co vzpomínku
na smutek dává
pohled co prokoukl
co v srdci předtím neviděl
co na očích neměl
to v krvi napsáno bylo

Kapička krve
co na kůži zůstala
šrám na srdci
co na omluvu je dáván
pohled v tvých očích
je smutku odrazem
když vidíš, na zápěstích
co schovávám
Autor black_and_red, 23.11.2007
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Ještě dítě, Nút, 0-0, Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no no nikdy není tak zle aby nemohlo být hůř..koukni zvedni hlavu...
krásná..

21.12.2007 23:12:00 | Nút

Je to okouzlující :o) Jen škoda, že tohle téma na mě hučí v poslední době celý svět. Asi už není co říct. Ale líbí se mi to, hlavně konec.

28.11.2007 22:40:00 | Franceska.Darness

nepopsatelně krásné jsou tvé básně... nádherně píšeš...

25.11.2007 20:14:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí