Jsi sen

Jsi sen

Anotace: ...

Chodím po cestách
Které vyšlapal tvůj smutek

Čtu dopisy
Které napsal tvůj dech

Byl tady sen
Který pak utek

A láska
Která je jak sešlapaný mech

Já koukám ti němě do očí
A celý svět, se točí

Stojí to za všechnu námahu
A já to nehodlám hodit za hlavu

Potají brečím

Ale slibuji..

.. že jednou budu žít svůj sen..
Autor Petty, 23.11.2007
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabi, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí