Smutný anděl

Smutný anděl

Anotace: Moje první básnička, která se zatím všem ve třídě líbila, tak nevím nevím...

Jsem černý anděl
v nebi mě nechtějí
v pekle se mi smějí
na zemi se schovávám

Potkávám zbloudilé duše
však málo zkušen
si s nimi povídám
ach jak to těžký život mám

Trápím se kvůli samotě
ale v andělské jednotě
už nemohu být
nechci dále žít

Srdce mé touží po radosti
po živé lidské bytosti
s pochopením pro anděly
jako jsem já
ovečka zbloudilá

Smutek mne táhne zas o kus dál
tam kde černý anděl stál
na místě zaplaveném smutkem
nepokořeném dobrým skutkem…
Autor puostě Uadek, 02.12.2007
Přečteno 625x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to docela povedený kousek. myslím, že něco talentu v sobě máš.

05.12.2007 18:54:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí