Černá a modrá

Černá a modrá

Anotace: ...modrý je pokoj Tvůj...černý je smutek můj...

Jak vypadá černá?
Bolest a smutek...
co nelze zachytit..jak moře slz...
či nekonečnost stesku a bezmoci...
nebo tiché volání do noci...

Jak vypadá modrá?
Naděje a víra...
na každého čeká...budoucnost jiná...
v křižovatkách Osudu...hledáme a ztrácíme...
správný směr i život svůj...

Černá a modrá...
bolest a víra...smutek či naděje...?
srdce se svírá...že nemůže dále...
překročit hranici ... lásky zapomnění...
a po své levici...stále mi chybí....
ten, kdo býval tu a už není...
Autor Aniba, 05.12.2007
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Pišák, ona, Simísek, Jiparo, WhiteSkull, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš krásně...

08.12.2007 14:56:00 | Pišák

třeba za vírou příjde i štěstí ;-)

05.12.2007 21:50:00 | ona

Velice dobře napsáno

05.12.2007 12:12:00 | Chránič Zubů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí