Prosinec

Prosinec

Anotace: trochu bezesmyslu....kdo zná pochopí

Krajina oblékla si bílý plášť
Já cítím tu známou zášť
Zášť proti světu,proti lásce,proti životu
Proč jsou cesty dolů a ne nahoru?
S každým svítáním moje slzy zmizí
Moje srdce smrt hyzdí
S každým západem ptám se já
Zda přijde ta osoba tajemná
Vezme toho koho miluji
A jenom odpoví:“lituji“
Do očí jí hledím
Co sama od ní chci nevím
Vrátit lásku?Vrátit strach?
Já ale nejsem sebevrah
Je prosinec
Autor meggie.004, 08.12.2007
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, emi-lee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí