Co tě trápí?

Co tě trápí?

Anotace: každého nás něco trápí

CO TĚ TRÁPÍ?

Co tě vlastně trápí?
To peklo ve kterém žiji
z mého těla trčí drápy
na prsou si hřeju zmiji

Žiju si jen v okamžicích
jen občas vnímám svět
vosk stékající po svících
matně připomíná solný květ

Ke všemu potřebuju záminku
nic neudělám jen tak.
Neznám žádnou výjimku
litovat začnu až pak

Teď, kdy potopa rozkvétá
teď, kdy svět se dusí
teď, kdy liána se proplétá
mým srdcem a mou duší

Co bude potom? Co bude dál?
Kouzlo, no přece jen kouzlo
které mi nikdo nedal
to sem jen samovolně vklouzlo

Pokud nemáš tajemství
nikdy se odtud nedostaneš.
Nepostačí ti panenství
už nikdy sama nepovstaneš

Teď, kdy potopa rozkvétá
teď, kdy svět se dusí
teď, kdy liána se proplétá
mým srdcem a mou duší

Pletu si sen se skutečností
realita je jen odrazem
pravda se v mé duši postí
život je jen obrazem

Čas může jít dopředu i dozadu
sem i tam a zase zpátky.
jenom já jsem pořád pozadu.
Utíkám zadními vrátky

Teď, kdy potopa rozkvétá
teď, kdy svět se dusí
teď, kdy liána se proplétá
mým srdcem a mou duší

Už jsem zase smontovaná.
Na místě jsou všechny části.
vypadám jak ukovaná
ze samé lži, afektu a zášti

Připadám si strašně chladná
uvnitř podivně ochromená.
Snad zůstanu aspoň ladná
když už jsem vejpůl zlomená
Autor blacksnow, 10.12.2007
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Monsignore, Martanka, Dračičák, Erion Fate, VoiD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí