Proč?

Proč?

Proč jsi mi říkal,
že mě miluješ,
když jsi mě nemiloval?

Proč jsi mi psal,
jak ti chybím,
když jsem ti nechyběla?

Proč jsi si se mnou dával schůzky,
když jsi si byl jist tím,
že mě nechceš vidět?

Připadá ti to fér?
Myslíš,
že jsi mi tím neubližoval?

Je to pryč,
jsi jen troska,
ale já tě milovala,
a stále to trvá...

Vím,
jsou lepší než jsi ty,
ale copak to jde,
když jsi tu i ty?

Nejde to,
spaluje mě vidět tě na nádraží,
ikdyž jen občas...

Čas prý vše spraví,
Doufala jsem,
mě spíš srazí.....

Můžu doufat dál,
ale já už to nedokážu,
nikdy...
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale zlato....:(

12.12.2007 17:49:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí