Tři kapky, tři slzy...

Tři kapky, tři slzy...

Anotace: smutna chvile me opet postihla

První kapka

Slza stéká po mé tváři,
samota obklopilo mé srdce.
Uvězněn ve svých pocitech bloudím,
pod bolestí svou se pomalu hroutím.

Druhá kapka

Slza stéká po mé tváři,
ostatní své pohledy odvracejí.
Osamocen v noci sedím ve smutku,
poslouchám tlukot srdce, všichni se ztrácejí.

Třetí kapka

Slza stéká po mé tváři,
Stáčí se jak v slabikáři,
Proč své pocity, tak těžké držet na uzdě.
Proč nelze necítit tu bolet, ty strasti.
Autor oliver, 12.12.2007
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Moonlight7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí