Sbohem....

Sbohem....

Anotace: ________________moc se to nerýmuje, ale... co na tom... hlavní je obsah přece... :´(

Kam jsi šel,
když jsem tě volala?

Cos dělal,
když jsem tě potřebovala?

Na co jsi myslel,
když já na tebe myslela?

Já se trápila,
tys byl veselý,
teď bych ti přála,
aby to bylo opačný!

Ty by ses trápil,
já byla veselá,
a ty by sis přál,
aby to bylo jako dřív..Co se dělat dá....

Třeba by sis přál,
aby bylo všechno jako na začátku,
nevím,
asi nedokážeš začít znovu....

Já už tě o nic prosit nebudu,
přestanu se omlouvat,
vůbec tě ani řešit nebudu ,
stejně to nemá cenu..

Až jednou umřeš,
možná ti půjdu na pohřeb,
a budu se upřímně radovat z toho,
že jsi zemřel...
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí