V nemoci

V nemoci

Anotace: ...psáno-tenkrát-človíčkovi,jenž dlouho balancoval na pomyslném vrcholku kopce,tenkrát již podruhé spadl dolů...nyní již víc než rok statečně abstinuje...

Najednou
ztrácíš se
a netoužíš
po návratu
jakoby se atomy
rozdělily na dva tábory
a DNA
již nevěděla-čí je.
Spěcháš ke propasti
z níž není návratu
a zachráncům svým
jsi zakázal
podávati pomocnou ruku.
Pláčeš nad sebou
a s druhy svými
nemáš soucit
lež se stala
jediným Tvým přítelem
a zarputile mlčíš
----
to abys nemusel
vymýšlet nové lži
mlčíš
pro výčitky
bolest
i smíření.
Co čekáš ode mne
lásko?
.....
Že své tužby proměním
ve vzpomínky?
Ze snů
noční můry udělám?
Že budu prosit za čas
který uloupíš mezi
svým štěstím
-prokletím
lží
a výčitkami.
....
Již se neprosím
jen odmítám po Tvém boku
mlčky přihlížet
když nepovolíš mi více.
....
Tak budu dál
kráčet sama.
Ty jednou pochopíš
a přijdeš
neboť víš
žes mi ublížil
a budeš se chtít vrátit.
....
Mám Tě ráda
proto nevím
zda pochodíš.
....
Až nepokráčíš
jen za mnou
teprve pochopíš
žes ublížil nejvíc
sám sobě.
Autor Bačkorka, 15.12.2007
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, Pišák, Breakthru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu velmi působivé.Ať mu to dlouho vydrží

15.12.2007 20:29:00 | Breakthru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí