Miluju na tobě všechno, co bolí

Miluju na tobě všechno, co bolí

Anotace: myslím, že titulek vystačí i za komentář :-)

MILUJU NA TOBĚ VŠECHNO, CO BOLÍ

někdy mám pocit
že vůbec nejsem
cítíš teď soucit?
prodírám se lesem

lesem tvých kamufláží
které stavíš mezi nás
písky všech pláží
přesypal už čas

čas jenž nás tíží
klepe mi na osud
stíny se blíží
tlusté jako sud

sud jehož váhu
nesu si na zádech
tisíce sáhů
schované v pádech

v pádech až na dno
bez úsměvu či slz
vím, není radno
chodit city skrz

skrz srdce horoucí
které tepe zběsile
krev ven se deroucí
zpívá si unyle

unyle pohřební song
tichý a černý
ukončí jej gong
zůstaň mi věrný

věrný jen vteřinu
alespoň to zkus
vlezem pod peřinu
cítíš ke mně hnus?

hnus čerstvý a silný
čpí teď i ze mě
najednou si vilný
třese se i země

země je chladná
lechtá mě na nohou
láska není snadná
když oba nemohou

miluju na tobě
všechno co bolí
miluju od tebe
i rány holí

miluju pro tebe
oči plné soli
miluju na tobě
všechno co bolí
Autor blacksnow, 19.12.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný...

21.12.2007 14:00:00 | jojo010

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí