Smutná

Smutná

Anotace: od Romíka...

skrze slzy zobrazují se mi moje chyby skrze slzy ja uvědomuju si pozdě sliby
stojím sám
každý den je zrádný
stojím sám
každý den je prázdný

vrať se prosím, moc prosím
tys byla můj smích
krásně jsem se vedle tebe cítil
jsi můj hřích

sedím sám
ztratil jsem sebe
sedím sám
obviňuju sebe

prosím tě zapomeň na slova
prosím tě začnem znova
v hlavě spoustu myšlenek
jak ale tvářit se navenek
dal bych ti své srdce
nevím jak

rad bych tě objal, chvilku, krátce
vrátit se jak?
ty máš klíč
nechci byt z tvého života pryč

kdybych se rozešel
není to že nemiluju
jen na chvilku nebojuju
nevím jak dál, proto bych šel
proto tě prosím zastav mi
kdybych to udělal, ozvi se mi
nenech mi odejít
Autor Maxí, 02.01.2008
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, estrellita, Lucie Teru, Danah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč myslíš?

11.01.2008 13:47:00 | Maxí

neměla to být píseň?=)

02.01.2008 20:20:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí