Napiš mi až......

Napiš mi až......

Anotace: napiš mi až ti bude nejhůř a já přijdu ale.......

Napiš mi až se ti bude chtít plakat,
a já přijdu a půjčím ti své slzy.
- aby si nepřicházela zbytečně o ty své-
Napiš mi až zmizí usměv z tvé tváře,
a já přijdu a půjčím ti ten svůj.
- protože,když se usmíváš,tak ti to sluší mnohem víc-
Napiš mi až budeš ztrácet naději,
a já přijdu a dám ti tu svou.
- snad dokážeš ještě věřit-
Napiš mi až budeš chtít zemřít,
a já přijdu a vrátím ti chuť do života.
Ale….
Nepiš mi až se budeš chtít konečně vzdát svého srdce,
- Já totiž už nepřijdu…….. nedokážu čekat tak dlouho
(poprvé zklamu… nebudu tu pro tebe)
/Bude pozdě/
Autor llucinka886, 03.01.2008
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, STIMPRE, MalaIzis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí