Buď klidný

Buď klidný

Anotace: abych pravdu řekl mám z ní docela zvláštní pocit

Těžknou ti ruce,
chce seti spát.
Už se to blíží,
co musí se stát.
Slzy tě kropí,
slzy tvých drahých.
Cítíš jejich prsty,
v ledových dlaních.
V tom ozve se hlas,
když oči zavíráš.
Je jemný a říká....
Buď klidný.....to jenom umíráš.
Autor amatér, 05.01.2008
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Kateřina Dumková, maena, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo díky ale myslim že kdyby byla delší tak by to nebylo ono

29.07.2008 23:35:00 | amatér

ta je dobrá...mohla by být i delší a dynamičtější...ale i takhle je dobrá.

29.07.2008 23:18:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí