ONLINE

ONLINE

Anotace: o tom, že žirafy nikdy nepíšou první a taky o tom, že s přemejšlením je lepší začít dřív, než budete hnít pod kytkama. kdo četl OFFLINE, může to brát jako pokračování ve stylu free...

zelenej paňáček skáče dýl než normálně
víš, co to znamená
žirafa je online
ale jestli čekáš, že ti napíše
tak zbytečně
z naivity je vyléčená
dávno nesklání hlavu
a kromě toho

žirafy přece nikdy nepíšou první
- - -

bílej otazník vybledl
a je trochu vidět
ale čekat na odpověď je
zbytečný
žirafy nikdy nepíšou první
- - -

smutný voči nepomůžou
(nepomohly jí, proč by tobě měly?)
ovocný bonpari taky ne
a ani srdíčka z papíru
politý benzinem

nejmenší světýlko naděje
hodina, maximálně dvě
a všechno je na uhel
- - -

N/A Party status
RIP, lásko (brb)

a na pohřeb přijde
žirafa v bílym
jen prádlo má černý
(dobře ví, jak moc ho máš rád)
a pak už bude pozdě
na všechno

a jestli si myslíš,
že žirafy nepíšou první
proto, že nemají čím,
tak to se pleteš
- - -

místo růže ti hodí do hrobu
cihlu s vyrytym vykřičníkem
(dobře ví, jak moc nemáš rád klišeé)
třeba se vzpamatuješ
třeba s tvou smrtí
ožije tvý svědomí
- - -

budeš to chtít vrátit zpátky
podrbat ji za uchem
hodit dvojku místo šestky
utopit se v její kráse
prázdný slova zaplnit trochou pravdy
a doufat, že jednou
ti odpustí
(ale nezapomene)

namísto toho
seš pro ni už navždycky offline
- - -

obracíš se v rakvi
jako bys byl básník
a někdo prznil tvý dílo
chceš ven
ale koho to zajímá

ona chtěla mnohem míň
(mohls aspoň napsat první)

tak snad příště
- - -
Autor bittersweet, 07.01.2008
Přečteno 492x
Tipy 8
Poslední tipující: sad_girl, lonely.princess, semiramis, colorka, ztracená
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a bude nějaký příště..?

07.01.2008 23:22:00 | lonely.princess

dokonalá!

07.01.2008 17:41:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí