To jsou oni

To jsou oni

Anotace: Svět je takovej jakej je a nikdo ho nezměníme

1. To jsou oni, ti co se za větrem honí.
Hezky voní a rádi jezdí na koni.
Honem spěchej a ničeho se nelekej, stihnout toho musíš hodně, ale stejně to všechno zničí povodně.
To si pak na dně, když ti majetek zmizí záhadně.

2. Čas je přece relativní pojem, a každej během něj chce udělat dojem.
Je mi 30, 40, 50 a že mám dům, 2 luxusní auta, chatu, jachtu a zlatou truhlu to jsem rád.
A kdo to nemá, toho nemám rád, a není můj kamarád. Může se jít okamžitě zahrabat když si nechce nahrabat!

3. Když už teda umírám, na tohle všechno vzpomínám.
Všechen svůj majetek si do rakve dám anebo ho na hovno mám. Já jsem si nic neužil, si teď na smrtelné posteli říkám. Ještě si honem jedno pivo a práska dám!
Nechám se obklopit svojí rodinou a hlavně jim zdůrazním ,, Nestýkejte se s společenskou splodinou! ".
Autor Wob, 07.01.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: anti-HERO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí