Půjčený úsměv

Půjčený úsměv

Anotace: :)

Úsměv mám půjčený od něžné víly,
co lesní studánce potichu zatančí.
Zatímco vlastní stín krade mi síly
schovaný v převleku pod rouchem beránčím.

Úsměv mám půjčený za malou provizi,
mám chuť ho roztříštit o černé skály!
Plamínek vzteku mi útěchu nabízí.
plamínek vzteku a otázka: zda-li?

Zda-li tím úsměvem změní se svět?
Zda-li z něj nezbudou mlčící rány?
Zda-li ho zachrání pár vzletných vět,
co já, stín, napíšu pastelkami..
Autor Egretta, 08.01.2008
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: Evžen Bizon, 6thSun, colorka, Karmínka, Džín, ludmil, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve Tvých dílech se nacházím...

08.08.2008 09:53:00 | 6thSun

děkuji.

09.01.2008 09:30:00 | Egretta

ty obraty se mi líbí... v převleku pod rouchem beránčím...

08.01.2008 19:56:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí