Zpovídám se..

Zpovídám se..

Anotace: ..Tobě..Simísku=)

Slyším Tvé vzdálené
volání o pomoc
abych šel, ale ne
druzí jsou blíž o moc

jenom tak nečinně
přihlížet nebudu
přece si nehodlám
stěžovat na nudu

nejdřív se obléknu
nahodím kravatu
ať se pak neleknu
v zrcadle neladu

do káry usednout
zapnout si muziku
když chci být in, ne out
zprávy dám ze zvyku

aniž se ohlédnu
broukám si spokojen
teprv až k polednu
praštím s tím pokojem

adrenalin chce to
třeba se ohlédnu
volání slábne tón
ať tedy jde ke dnu

přece však udělám
já vstřícné gesto
ruce své u těla
nezvednu přesto

kázání ve stoje
diktuji z hlavy
- dejte pak do stroje
snůšku těch kravin!

Usednu ke kávě
pomoh jsem snadno
teď můžu rezavět
do dřímot vadnout

volání zesláblé
slyším ho vůbec?
ještě mám na trable
pár kravin v hubě

neslyším pak už nic
nejspíš je pozdě
rozvířím prach ulic
má rychlost roste

ač spěchám najednou
volání zmizí
zrovna jsem naději
někomu zcizil
Autor Petbab, 15.01.2008
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez komentáře -- vyrazila mi dych

30.05.2008 22:01:00 | waterlily

To si děkláš prdel nebo to bylo myšleno vážně...kdybych ti řekl že to bylo hrozné...mělo by tě to potěšit...ale ono je to ještě horší...je to strašně zbytečné... jediný co bych vyzdvyhl je ta nadnesená forma s nadsázkou a lehkostí...ale ta zbylých 99% nezachrání...snad to uneseš...jinak...good luck

15.01.2008 22:32:00 | A.Adonay.Š

...děkuju...=( budu se snažit... ale i kdyby, Ty ji nezcizíš...naopak

15.01.2008 11:35:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí