Nuní

Nuní

Anotace: od Romího...

Z mého otce anděl se stal,
teď stojí kousek opodál.
Sice jako by mi, když odešel,
srdce rval.

Chce se mi křičet tati Nuní,
ale už na tomhle světě není.

Celé dny jsem prořval,
nikde ho nenašel.
Musím bez něj dál,
snad se najde někdo,
kdo by vedle mě stál.

Štveš mi Nuní, že tu nejsi,
alespoň vědět, kde jsi.
Jsi v mé hlavě, tak to
mi ale nestačí.
Byl jsem tvůj syn
a teď jsem čí?
Autor Maxí, 17.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Equus przewalski, estrellita, Mera
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí