Jsem blázen, já to vím

Jsem blázen, já to vím

Anotace: prosím vás, neberte mne jako psychopatku, to ne...a vůbec...

V hlavě začíná mi histerie znít...
v amoku bych kudlu chtěla vzít
a vyříznout si srdce z těla.

Snad už by bolest nikdy do mne nevjela,
kdybych prázdné místo vyplnila...
bílou vatou...

To srdce co's měl tolik rád, darovala bych ti,
abys mohl zříti,
jak zjizvené a zakrvácené je...

Možná až pak bys pochopil,
jaké bolesti jsi mi způsobil...

Možná až pak by ses omluvil
a řekl: "PROMIŇ, JÁ TO TAK NEMYSLIL".

Moýná bs dar, který jsem zabalila na šestkrát,
do koše vyhodil...
Pak já musela bych se bát,
zda-li ten zpropadený čin měl vůbec naději...

Ach....ta věc se již stala,
má ruka si kudlu vzala
a nemilosrdně plní můj plán...

Ach...není to lehké jak se zdá,
krev hrčí a vytéká
až zakrvácí bílou vatu.

...Jsem blázen, já to vím...
Autor Linda Etschyick, 19.01.2008
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Linushka, toužím.jít.dál, Psavec, 0-0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ooo, blázni sobě:) a báse'n moc dobrá, zajímavá, neokoukaná:)

26.01.2008 17:26:00 | Linushka

Pěkné a souhlasím s názorem, kdo v dnešní době není blázen, také stojím při Tobě...

21.01.2008 09:30:00 | toužím.jít.dál

a tou kudlou nic nezměním.

19.01.2008 13:20:00 | Psavec

velice zvláštně napsáno...
a že jsi blázen? a kdo v téhle době není?
koneckonců, jestli ty jsi, tak já také :) a blázni mají držet pohromadě :)

19.01.2008 12:03:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí