JÁ SE PEKLEM STALA

JÁ SE PEKLEM STALA

Anotace: taková malá deprese

JÁ SE PEKLEM STALA

Nemůžu spát
a ani nechci
bojím se
co se mi bude zdát

Chodím sem a tam
a potom zase zpět
celé dny
a celé nedůstojné noci

Naděje jsou klamné
oběti marné
vytrvalost zbytečná
celý můj život nemá smysl

Duše ztrácí vědomí
a tělo sílu
ukládá se
ve mně černý sníh

Někdo si jen
projde peklem
ale já
já se peklem stala

Nenuťte mě k nejhoršímu
chci žíti
důstojný život
a lidskou smrt

Pomalu se stávám
vlastním vrahem
nemůžu si
před sebou hrát na nevinnou

Nechci zemřít ale ani
nemůžu žít
proměním se
sama v cosi zlého

Necítím sama sebe
upadám, nevím kam
a cítím
že to zase přijde

Někdo si jen
projde peklem
ale já
já se peklem stala

Přišel a nebyl sám
uvrhl mě do plamenů
spalovala mě
má vlastní vroucí krev

Světlo bylo daleko
a tma tak vlídná
zůstala jsem
v hřejivém teple plamenů

Někdo si jen
projde peklem
ale já
já se peklem stala
Autor blacksnow, 20.01.2008
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí