Na scestí..

Na scestí..

Anotace: .. jsem ráda, že mám aspoň vás.. /???/

Objímám medvídka
a v dlani mám tebe,
zas čeká tě rudá nadílka,
zas srdce mě zebe..

Na uších sluchátka s Mansonem,
to aby přehlušil mý myšlenky svýma,
ne, dávno už nejsem nevinná,
kochám se potůčkama rudýma..

A v očích už zas pálí mne slzy,
plyšáčku milý,
já vím, že je ještě brzy,
ale my jediní jsme tu ještě zbyli..

Všichni odešli, otočili se k nám zády,
ke všem nám třem.
Na prsou hřála jsem si hady..
Co že šeptáš mi?.. –No ovšem!

Byla to lež, - já měla to vědět,
medvídku můj s nachovou srstí,
já nevím, co ti odpovědět..
Snad jen, že skončili jsme na scestí..

Já, ty i ta malá kovová věc,
ne, já vám to nevyčítám,
já ráda jsem přec,
že aspoň vás stále mám..
Autor Adie.80, 22.01.2008
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Simísek, Demedalex
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no...já taky...

23.01.2008 15:06:00 | Simísek

Máš ještě něco..tady..teď..své místo mezi námi

23.01.2008 04:10:00 | Petbab

Tak do této básně se Ti opravdu podařila vdechnout opuštěnost. Promiň jestli je zatím mnohem víc než lyrika, ale i ta je celkem dost dobrá.

22.01.2008 23:45:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí