pocity

pocity

Anotace: vyjádřit největší rozpor v jediném..

jsi mrazivé teplo v srdci
jsi černá obloha za dne
jsi ledová voda v temném jezeru
jsi rozpolcená duše co hledá klidu

pocity marnosti naděje a strachu

jsi něco co děsí dětskou duši a váže ji do okovů svou lhostejností
Autor Meriel, 23.01.2008
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, WhiteSkull, Jiparo, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí