Jsem troska!

Jsem troska!

Anotace: každý má někdy depresi, ale být někým seřván neprávem je depresivní.

Stává se ze mě troska…
horší to nebude,
má se snad ze mě stát socka?
další problém jen přibude…

proč je to čím dál horší?
matka jen řve…
vždyť jsem den ode dne starší
ale stále se semnou pře

Jak může matka dítě nazvat děvkou?
jsem její dcera…
život není peřinou
je to těžký… vykuchám z ní střeva!
Autor Liquid vamp, 24.01.2008
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: meganek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se!!!nic jiného nelze napsat...hodně štěstíčka posílám...

25.01.2008 03:25:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí