Tanec s vločkami

Tanec s vločkami

Anotace: je mi smutno sice - ale přeji všem úsměv více - do dušiček klid - ať chcete tu být...

Obchází krajinou chladná a ledová královna.
V závějích ze sněhu toulá se bílá a tichá.
Zdá se, že pro lásku je doba více než nevhodná,
když ze všech koutů jen ledový mráz zkřehle dýchá.

Zima nám nakreslí červené zdravíčko na tváře.
Od našich úst vstříc jí obláčky páry letí.
Na stromech ustlala sněhově bílé polštáře.
My si je střásáme do vlasů jako děti.

Ledová královna ledová kouzla mi vnutí.
Na svoje intriky má náhle šanci.
Jsem jako v pekle, to je spiknutí,
že s bílými vločkami smutně zmírám v tanci.
Autor toužím.jít.dál, 31.01.2008
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: kopr, Simísek, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za napsanání, je to hezké, myšlenkové, emoční, i když hodně víc smutně, některé věty, obraty jsou moc krásné ... je to určitě lepší, než číst, jak tu nechceš být ...

31.01.2008 09:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí