Ztracená dívka

Ztracená dívka

Anotace: jak těžké může být ztratit se v lese..a hledat pomoc..

Sama v lese ztracená,
dívka s modráma očima,
útěchu v kmenech nalézá,
zpátky se však nedívá.

Kapky deště jí spadají na tvář,
a zima ji proklíná,
život je velký lhář,
co si ta dívka počít má.

Kdo pomůže dívce,
která cestu hledá,
prosím,neberte ji více,
vždyť ona už nic nemá.

K večeru se stmívá,
a smutek ji dohání,
na černé nebe se dívá,
a úzkost ji prohání.

Když poslední síly posbírá,
vstane,a jde dál,
pak přes řeku se prodírá,
a cítí vítr,který spal.

Pomalu přichází k ohni,
který vidí opodál,
cestou slzy roní,
to si s ní strach ještě hrál.

Dveře někdo otvírá,
neznámý muž ve dveřích,
na dívku se podívá,
a zvolá: Bože cos udělal,
cos udělal to za hřích"!!!
Autor Izzik, 01.02.2008
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem solidní pokusy o zajímavá slovní spojení a obrazy, ale pozor na gramatiku - mám dojem že správně je "stmívá" místo "stmývá" =)

01.02.2008 22:59:00 | smazaná

Celkem myšlenková, vzpomněla jsem si na svoje procházky, občas jdu také lesem, ač cestu znám snad poslepu, se smutnými myšlenky se ztrácím ...

01.02.2008 22:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí