Seriál

Seriál

Anotace: těžko to zařadit..smutná, o životě, o lásce, o zklamání i špetce naděje..prostě pocity

Sedí malá holka v pokoji
v rytmu vánek uniká ze rtů
..a ničeho se nebojí.
- bez dechu

Hrudník nahoru a dolů
schovaný ve vzteku
...čeká až se srdce zahojí
- bez tepu

Proudí teplem
3x větším než je venku
..s hněvem, zlem
kouká malá holka ven.
- bez oken

Vidí jak je tma
za průhlednou zdí
střípků smutných osudů
svázané štěstí bdí
- bez očí

nahá Oblečená, bez studu
vzhlíží na nebe
čeká sama, čeká dál
- bez Tebe

Až jednou příjde zpět
..teď jakoby se bál
celý její svět
- bez lidí

Sedí sama dál
jen slza, Společnice
kape na umělé lístky
na zdi žluté slunečnice
bez barvy.
Autor Mania, 03.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí