svět

svět

Anotace: jak dlouho jsem tu jen nebyla...půl roku? k názvu...opravdu mě nic jiného nenapadlo

Hledíš na nebe,
zmizelo slunce,
zubí se na Tebe díra černá,
potácíš se ulicemi,
zmatený,
všude noc a duha,
ukazují na Tvou duši,
líbá Tě tma,
už stoupáš vzhůru,
nebo klesáš?

Duha v barevné slzy se rozpila,
Jsi na dně zářivé nicoty,
Vidíš strom mohutný,
Oděns‘ v úžasu a zoufalství.

Už je jen on, Ty a nic.
Vyčkáváš,
Bojíš se
A on v Tebe věří.
Zemřels‘ pro věčnost
A stále jsi živ,
Letíš vzhůru,
Hoříš,
Zastavíš se na nebi.

Vítej mezi námi, stále starý,
co umíráš pro minulost.
Autor fuu, 05.02.2008
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, whiolet, Erion Fate, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš recht holka dlouho jsi tu nebyla...

10.03.2008 17:11:00 | whiolet

líbí se mi

05.02.2008 16:33:00 | Erion Fate

kráné..a smutné...

05.02.2008 15:38:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí