Noční hledání

Noční hledání

Anotace: ...

Noc plná duší
a rakve bez jména...
hledáš tu,
co jí pláč sluší
a barva černá zejména....
Ticho a tma,
pomalé kroky,
jež tají Tvůj dech,
neslyšný netopýr
prolétl nad hlavou,
vzlyk, pláč a poslední vzdech.
V pavučině smutku zakletá,
poslední slza stéká
a padá....padá....
klid, co hledá,
nenachází...
navždy zůstává....
...v prokletí...
...v hříchu....
...v objetí...
Autor Aniba, 27.06.2005
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí