Nemám kam..

Nemám kam..

Anotace: ..utéci

Nemám kam utéci, když pak se mě zřekli
maj pro mne útulek v kotelně předpeklí
zaplácli plácačkou jak dotěrnou mouchu
jen si běž, kudy chceš, vlk v beránčím rouchu

vampýr a čaroděj, klon proradnejch lhářů
kříž na kříž kosti si na čelo namažu
pak jako smrtihlav poletím do nocí
plíže se pídit po osamělých krocích

do prázdna dopitá bude plná číše
hodím ji za záda, aniž by kdo slyšel
hlavu dám do dlaní, na kámen si kleknu
kdo by mě spatřit chtěl nejspíš by se leknul

já budu odteďka skrývaje svou hlavu
bloudit po samotách věren nestvůr mravu
být stínem bezhlavým smířím se na věky
vyschnou až k pramenům dřívější slz řeky
Autor Petbab, 12.02.2008
Přečteno 311x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, just me, Lady Carmila, WhiteSkull, pavlis, NikitaNikaT., Marfuša, Bíša, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se, posílám objetí a je to moc pěkná básnička...

19.02.2008 11:46:00 | toužím.jít.dál

Mám ráda fantasy..a tohle dýchá fantasy atmosférou..možná to nebyl tvůj záměr..ale pro mě supr:-)

16.02.2008 23:25:00 | Lady Carmila

"útulek v kotelně předpeklí"... pěkný obrat,
taky to tak nějak cítím.

14.02.2008 08:45:00 | Marfuša

jsme tady s tebou...

12.02.2008 19:29:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí