Temná síla

Temná síla

Anotace: Když není co ztratit

Když život z mysli mizí a naděje na něj s ním
Velká možnost pro sebevrahy přichází, jak žít dál, už vím!

Je ve mně temná síla

Ve chvíli, kdy víra, roztříští se v prach
V ten moment můžeš vše, nevíš co je strach

Konečně vše okusit smíš
Ničeho se nebojíš

Svoboda přijde
Až se ztrátou naděje

To temná síla ve mně dřímá.

Síla ostatním nevídaná
síla zatím nepoznaná.

Každý ať se drží dál!
Nežije ten, který se bál.

Temná síla se probudila.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 17.02.2008
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Carcharodon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kurva, hodně silné ...

25.04.2018 23:05:49 | Carcharodon

Opět zásah. Piš dál a dál..

17.02.2008 21:46:00 | Carcharodon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí