Utíkám..

Utíkám..

Anotace: ..neřád jsem

Utíkám, neřád jsem
námraza ret studí
žal mě jít v nečase
do ztracena nutí

rovinou jako stůl
sám se vleču k točně
ke které z obou jdu
nezáleží... proč ne?

na nohou pár lyží
za zády mám saně
se mnou mdle se plíží
stín přes bílý pláně

v botách čerň omrzlin
mrazem ztuhlé prsty
na saních náklad vin
zrádce neopustí

klopýtám dál a dál
ve vánici slzím
pár lží jsem nerozdal
jsou mí věrní druzi

s půlnocí na duši
jdu na konec světa
lhář se nenaučí
nelhat ještě léta

mluvě sám se sebou
budu lhát si věčně
tak líbaj mě, s Tebou,
mé lži nekonečné
Autor Petbab, 19.02.2008
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Traci, Romana Šamanka Ladyloba, pavlis, Bíša, Psavec, Simísek, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí