Kde je mé místo?

Kde je mé místo?

Anotace: ...

Kde je mé místo? Kam jíti bych moh?
Já - pária, heretik, antikrist...
Vím, tam do koutku jak je ten roh,
tam u zdi; tím jsem si zcela jist.

Pryč od živých, i od mrtvých bokem dál,
na pusté místo prorostlé plevelem,
kde nikdy slunce nesvítí, kam vítr vál
spadané listí a stín padal s večerem.

Tam uloží mé tělo, až sundají jej dolů
z rozkvetlé jabloně a na márách
odvezou k rohu hřbitova, za stodolu.
Tam je mé místo, po boku Halfara.
Autor Žiťa, 19.02.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Danah, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí