Stojím při tobě-ještě chvíli...

Stojím při tobě-ještě chvíli...

Anotace: Všem moc moc lásky a zvládnutí všech nástrah tohoto světa-žádné strastiplné vrásky, jen krásná léta....

Stojím při tobě, lásko,
odpouštím ti tvé viny.
Za oknem hoří rudé jeřabiny,
plameny šlehají do tvého černého svědomí.

Stojím při tobě, lásko,
ale nemám již víru.
Mám černé sny, jak křídla netopýrů,
cítím se již jak v zahradě uvadlých jabloní.

Stojím při tobě, lásko,
ale nehořím již touhou.
Znám již jen bolest a tmu pouhou,
která mě vzývá k sobě s velkou beznadějí.

Stojím při tobě, lásko,
nadělils mi nejednu vrásku.
Nezní již srdce hlasem sedmihlásků,
co na jaře se do hnízd zpátky vracejí.

-------------------------

Již nebudu stát po tvém boku,
protože píši poslední sloku.
Bolest na těle i duši jsi mi dal,
a tím poslední kapku naděje vzal.
Stála jsem za všech okolností při Tobě,
ač pod tvým dotekem jsem byla již v hrobě.
Teď sílu veškerou jsem již pozbyla,
s poslední slzou se rozloučila a zabila.
Autor toužím.jít.dál, 21.02.2008
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: estrellita, Martez, WAYWARD, just me, Lorraine, labuť, Simísek
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musíš moci!

21.02.2008 22:37:00 | WAYWARD

Moc děkuji za krásné povzbuzení, vážím si toho...posílám vřelé objetí a lásku do vašich srdíček.

21.02.2008 21:51:00 | toužím.jít.dál

Nestůj při téhle lásce...vždyť ona by měla být oporou Tobě...já Ti věřím holčičko, že nad tím vším vyhraješ...

21.02.2008 20:33:00 | Lorraine

MOc hezký... úplně se v tom vidím.. :-)

21.02.2008 20:11:00 | labuť

...:-*...

21.02.2008 20:02:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí