Teď už je pozdě.. Tak vypadněte!

Teď už je pozdě.. Tak vypadněte!

Anotace: ..jsem jen tak seděla na nočním nádraží..

Zaplivaný nádraží
jako místo posledního soudu,
kde posmutnělý úsměv na tváři
vystavuji coby svou chloubu..

Andělé prý nepláčí,
já však přece slyším tiché vzlyky
ukryté v nedalekém bodláčí,
pod které odejdu brzy..

Vstávám a asi se rozbíhám,
- já ani sama nevím
Hlas z rozhlasu nevnímám,
srazím se s příštím spojením..

Vbíhám pod vlak a brzdy nebrzdí,
k zemi padám a umírám,
nic už mi nehrozí, nic už mne nezhyzdí..
Své ztracené sny znovu si sbírám..

Konečně.. Mé srdce zas dýchá,
vím, že nechápete..
Ani nekřičím, jsem zticha
lidi nechte mě být, vypadněte!..

***Nechte mě navěky snít..

Když volala jsem o pomoc,

nepřišel nikdo..

měla bych vás proklít..

Nesnažte se, nestojím o tu vaši

pitomou bezmoc!!

Víte, teď už je pozdě..***
Autor Adie.80, 21.02.2008
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Simísek, just me, Noc17, Petbab, toužím.jít.dál, Lipschowski
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musím jen souhlasit, že velmi sebedestruktivní...drž se, posílám objetí

21.02.2008 23:23:00 | toužím.jít.dál

fakt pěkná sebedestruktivní bezmoc, na tvůj věk úctyhodná dekadence. Dva body na tvé dílka nestačí, pro takový talent jako máš ty, by měli dát vyšší hodnocení.

21.02.2008 22:58:00 | Lipschowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí