Poskvrněná láska

Poskvrněná láska

Anotace: Z morbidního života

Bloudils tiše po světě bez lásky,
hledal si tu svou vyvolenou..
V hlavě se ti neustále kreslily klamné obrázky,
amor odcestoval na dovolenou.
*****
Až jednou cestou domů,
si potkal černou vílu se skvrnou na srdci,
rozum si daroval kdo ví komu,
řekl sis, ona je krásná, tu chci.
Pobláznění se nedalo zastavit,
víla ti zamotala hlavu,
skvrna na jejím srdci se nedá napravit,
ztratil si se v nekonečnym davu,
jejích milenců.
*****
Dozvídáš se věci, který všichni okolo dávno věděli...
Kam zmizel její hlasitý smích,
pocity lásky se tatam poděly,
štěstí roztálo rychleji než v létě sníh.
teď i ty máš na srdci skvrnu..
*****
Už zase v nočních ulicích bloudíš osamělý,
všechno v tobě křičí.
Máš to, co tvoje naivní obrázky nechtěly,
kdo by řek, že tě zničí.
*****
Na zemi ležela osamnělá pistole,
byla osamnělá Neděle,
vzal si ji k sobě domů,
a uďělal sis to, co bys nikdy nepřál nikomu.
Autor Trophy, 24.02.2008
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...připadne mi to napsané tak, jako by si člověk mohl dosadit živou osobu nebo i jen cit...či emoci...

26.02.2008 04:52:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí