Naše věž z mušlí..

Naše věž z mušlí..

Anotace: padla..

Minimalistická symfonie
našich duší
naposledy ti zahraje
v ruinách naší věže z mušlí..
Náš pomíjivý soulad
dávno vybledl
v hoře křiku a nepravd
- bojovat si s ním nesvedl..
Tak vezmi deštník ze žhavé lávy
a chraň se před mými slzami,
padajícími do zlaté trávy
zneuctěné tvými stopami..
Tak chraň se před mou bolestí
a naposledy mi zazpívej naši baladu
o lásce a věčném štěstí..
- Zbytek přenechej osudu..
Naposledy tě obejmu
svými chladnými dlaněmi
a naposledy pohlédnu
do očí tvé bráně trápení..
A pak už mě nech být,
rychle běž a utíkej!
než se srdce mé bude chtít pomstít..
- šanci mu pro to nedávej..

/Nebo ano?../
Autor Adie.80, 25.02.2008
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: just me, Petbab, Danah, Vampyrella
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí