Hyjé

Hyjé

Anotace: nálada přišla a tohle vzniklo...

Hyjé vzpřežení,
hyjé bodám koně slabin,
už se blíží konec,
už to vím.

Mám moudrost věků,
ale jak dojde na lámání chleba.
Tak si přijdu jako nula
nevím co je potřeba.

Hyjé, hyjé, jen rychleji, výše,
teď už vím,
že jsem ztratil všechno kvůli sobě.
Ztratil jsem všechno kvůli svojí pýše.
Autor Redingar, 01.03.2008
Přečteno 193x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, trxl, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí