Rozlila se prázdnota

Rozlila se prázdnota

Anotace: prázdnota se rozlila

Rozlila se prázdnota
celým mojím bytím
rozlila se prázdnota
jak mrtvá hvězda svítím

Rozlila se prázdnota
do krajiny v duši
rozlila se všude kol
vánek slzy suší

Rozlila se prázdnota
světem bezejmeným
rozlila se, strhla sebou
vše co bylo předtím

Rozlila se prázdnota
smysly pohltila
rozlila se vesmírem
jako piják nad vínem
se temně rozněžnila
...Prázdnota...
...má milá! ...
Autor had, 04.03.2008
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Zweiblumen, fuu, Robert Thomas, Psavec, akneliam, just me, Romana Šamanka Ladyloba, Demony
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumim..přeju ať zas brzo zmizí :)

04.03.2008 21:36:00 | just me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí