Mezi životem a smrtí

Mezi životem a smrtí

Anotace: Jak se cítí člověk před smrtí? Rozpačitě přemýšlí? Pište kritiku! Mám rád pohled zvenčí. Svědčí duchu!

Bolestí se soužím,
každým dnem víc a víc.
Po smrti už toužím,
vydávám se strachu vstříc.

Nač mám v tomto světě žít,
plném drog a hříchu.
O život se nechci bít,
bez štěstí a smíchu.

Dříve na louce tu byly
děti z téhle ulice.
Dneska by jen pily
a seděly v putyce.

Vzdát se práva dýchat
se mi věru nechce.
I když je to špína,
nevzdávám se lehce.

Nohy, ruce, hlava, tělo
jsou mi náhle lehčí.
Žít by se mi teďka chtělo,
svět je pro mě hezčí...
Autor Košťák David, 05.07.2005
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí