NIKDY VÍC NEBUDU TVÁ :-<

NIKDY VÍC NEBUDU TVÁ :-<

Anotace: Někdy je třeba vědět kdy nechat lásku odejít, než aby vás zničila!

Opustila sem tě
a cítila přitom velký kus lásky,
ale ty ses ani nesnažil,
potřebovala jsem vědět
že chceš mě zpátky
za každou cenu.

Že tobě na mě zaleží,
to sem potřebovala vědět,
i to že se věci změní
a že dokážeš o mě bojovat
a bránit nás před jinými.

Ty však uměl si jen sedět se založenýma rukama
a myslel sis, že ti zpátky padnu do klína.
Tak hnusnými slovy si mě citově vydíral,
žes mě od sebe ještě víc odpoutal.

Né ty si mě nikdy nemiloval,
protože kdybys mě miloval,
tak by ses ke mě tak nechoval.
Doufal jsi, že se k tobě vrátím
ale já se s tebou jen trápím.

Už toho bylo moc
to s tebou by prostě nebyl život
jen zoufalé volání o pomoc.

A já se k tobě nechci vrátit
snad skonči trápení,
které si mi nevědomky prováděl.

Nechtěl jsi moje přání vyplnit
vždy sis jen stěžoval
jak nemohl si věci uskutečnit,
vymlouval ses
a já věděla, že to je jinak.

Tak tě opustila,
a ví
že,měla tě ráda víc
než ty ji.

Ona už tě nechce
rozervals na kusy její srdce
které patřilo jen tobě.

Klidně si někdy jinou vem,
na ty časy se mnou
však nikdy nezapoměn.

V duchu se mnou zůstaneš
ale takovou jakou sem ti byla já
kéž nikdy nenajdeš!

Trp proto,
že nejsi se mnou
jiný mě bude mít
jinému srdce dám,
i když na tebe zapomnět nehodlám,
protože dal si mi hodně,
jenže o to víc sis vzal.

Až jednou vzpomenem si
a ty se zeptáš
byl to jen sen mezi námi,
nebo se mi to jen zdálo?
a já odpovím: ne
to se opravdu stalo
a věci mohli skončit jinak
kdyby si nebyl takový hlupák,
vždyt sem tě měla ráda a ty mě
ale těd odejdi z mé mysli a nevrat se.
Autor Dedillope, 07.03.2008
Přečteno 501x
Tipy 1
Poslední tipující: Holka z davu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle toho jak píšeš, ti musel hodně ublížit :(

07.03.2008 20:28:00 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí