Od včera ubehla večnosť

Od včera ubehla večnosť

Anotace: smutná báseň o nevere

Chcela som vidieť slnko v tvojich očiach
keď hladíš moju dlaň
Chcela som veriť, že môzem veriť naším snom
Od včera ubehla večnosť
Od včera je odo mňa k tebe tak nekonečne ďaleko
Zabudla som aké je to veriť
že som pre teba jediná
Zabudla som veriť
že to, čo sme žili bolo naozaj
Hovoríš, že môžeme ísť ďalej
že sa to občas proste stáva
Bolo to silnejšie ako ty
ale napriek tomu
som vraj to najlepšie,čo ti život dal
Asi to vidím inak...
Autor Snake woman, 12.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím proč, ještě doznívá, ale líbí.

17.01.2009 22:05:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí