Trápení

Trápení

Anotace: Tak tuhle básničku (stejně jako ostatní díla které sem budu vkládat) jsem napsala já....nejsem nějaký velký básník nebo tak xD ale prostě někdy mě to chytne a píšu :) Snad se bude líbit :)

Znám lidi, kteří se často trápí
a smutek v slzách utápí.
Já lituju jich,
že je opustli smích,
že se radovat nemůžou
a slzy je přemůžou.

Trápení je hrozná věc,
je to jako uzavřená klec,
kde sedíš smutný, zavřený
a vším utrápený.
Nikdo ti nemůže pomoci
je těžké trápení přemoci,
ale musíš to zkusit!

Přece se nemůžeš takhle trápit
i když možná už to nejde vrátit,
ale silný být musíš
i když nechceš, snad to aspoň zkusíš!
Autor LowesQa, 12.03.2008
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Bžunda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná básnička vezmu si zní příklad děkuji..Opravdu nádherná

30.03.2008 00:54:00 | Panda15

Moc hezký =)

12.03.2008 16:34:00 | Bžunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí