Slzy

Slzy

Anotace: ....

Slzy mi tečou po tváři
a končí na mém polštáři.
Slzy jsou slané - slané jako sůl
a já jich mám do tuctu půl.
Jsou to slzy štěstí nebo smutku,
já podávám ti svoji ruku.
Jsou to malé korálky,
jsou to zbraně do války.
Já pláču, když moc se stýská,
když si v dáli někdo píská.
Já pláču, když ostatní se smějí,
večer mi zbývá jen to moje snění.
Slzy - to je moje zranitelnost,
slzy to je moje spokojenost.
Slzy ty tečou a tečou, tečou jak voda v potoce,
my dva sejdeme se zas někdy po roce.
Slzy tečou - tečou pro tebe,
já myslím jen stále na tebe
a přitom dívám se jen na nebe.
Autor Nanýsek, 14.03.2008
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí