Vrahem z donucení

Vrahem z donucení

Anotace: ...

Na věky věků,
zavděk činu,
zničil si život,
za vteřinu.

Pohladil kohoutek,
vyslal letku vpřed,
cíl zasáhl,
jak lukostřelec střed.

Najednou kolem,
zastavil se čas,
jak kdyby z hůry,
slyšet byl hlas.

Pak mlha pryč
a včelky vzduchem,
vraha v afektu,
učinily duchem.
Autor honnnzik, 20.03.2008
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, loverose91
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí