Voda

Voda

Anotace: Člověk nemůže mít stále dobrou náladu

ležím bez hnutí
a voda teče, studí
je ledová, nutí mě k pohybu
vytéká stále z toho ohybu

který ční ze zdi bledě modré
nic neslyším, to nemůže být dobré
nutím se k pohybu, údy nereagují
čím to, ještě vnímám, oči přeci fungují

voda teče stále, stoupá
můj život se na okraji houpá
kohoutkem prosím otočte
a vodou si přitom smočíte

Cože? Že voda je vroucí
a mé srdce je pomalu tepoucí
smysly mě opouští, mávají sbohem
je čas opustit svět a setkat se s bohem

Hladina mě pohlcuje, bubliny jdou vzhůru
mé srdce ztichlo, duše stoupá na nebeskou hůru
vidím se dole, živlem pohlcen
a odejít byl jsem donucen

Anděl pomsty stal se ze mě
ještě jsem nevztáhl ruku a země
ví o mých úmyslech, provést
pomstu a sebe do klidu dovést
Autor MRF, 24.03.2008
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Lea Aura, Nút, Varda, excited, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je opravdu smutná...

17.06.2009 21:56:00 | Selidah

alebo voda čo ma drží nad vodou ?,,,

25.03.2008 18:01:00 | Nút

Otázka je jestli ta pomsta opravdu pomůže.

24.03.2008 20:18:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí